Abonnementen met automatische incasso

Voer je periodiek werkzaamheden uit en je wilt dit eenvoudig kunnen beheren, zonder dat je elke keer daarvoor steeds een nieuwe facturen hoeft te sturen en betalingen hoeft te controleren?

Je kunt met CannonWorks eenvoudig abonnementen aanmaken. Je stelt dan vaste bedragen in voor specifieke periodes in en je plant je werkzaamheden daaromheen. Je stuurt dan automatisch facturen met automatische incasso's zodat betalingen vanzelf gaan.

De facturering gaat dan geheel automatisch, de betalingen worden dan bij je klant afgeschreven en aan jouw bedrijf betaald.

Image

Ideaal voor diverse branches

Image

Heb je een schoonmaakbedrijf, ben je glazenwasser, hovenier, schilder of CV-monteur? Dan heb er veel gemak van als je abonnementen kunt aanbieden aan je klanten.

Regelmatig herhalende werkzaamheden

Zo kun je met de klant afstemmen dat je bijvoorbeeld elke maand de glasbewassing komt doen of als je hovenier bent, de tuin op orde komt brengen. Ook een jaarlijkse controle van de CV-ketel kan ook heel eenvoudig met een abonnement. Daarnaast zijn ook veel schildersbedrijven die een onderhoudscontract met hun klanten hebben om de staat van het houtwerk van het vastgoed op orde houden.

Voor een vast aantal uren in een specifieke periode

Iedere beroepsgroep kan de abonnementen met automatische incasso toepassen voor hun klanten. Bied je als bedrijf diensten in uren aan, dan kun je ook je voor een vast aantal uren laten inhuren tegen een vast tarief voor een specifieke periode.

Financiële rust voor ondernemingen

Nooit meer zorgen om nieuwe projecten

Met abonnementen zorg je voor continuïteit en heb je altijd werk. Indien je meerdere abonnementen afsluit, dan kun je daarmee zorgen voor een solide basis aan inkomsten, zodat je nog weinig zorgen hoeft te maken steeds weer nieuwe projecten binnen te halen. Dit geeft ondernemers financiële rust.

En een goede klantrelatie

Je bouwt zo een relatie met je klanten voor lange tijd en heb je voor nu en in de toekomst werk. Nu zijn niet alle klussen geschikt voor een abonnement, maar wanneer je onderhoudswerkzaamheden doet, heb je steeds weer een reden om bij je klant terug te komen.

Automatisch je facturen betaald

Jij voert periodiek werkzaamheden uit en de klant betaald per automatische incasso. Betalingen worden automatisch gecontroleerd en er wordt een herinnering gemaakt wanneer de incasso niet is uitgevoerd, zo kan de klant alsnog met Bancontact betalen. 

Image

EasyCookieInfo

Mobiel

© 2021 CannonWorks - Alle rechten voorbehouden

Please publish modules in offcanvas position.