Uren registreren met de app

En alle uren rechtstreeks in je administratie verwerkt, superhandig!

Image

Weg met al die urenbriefjes

Het is echt niet meer van deze tijd om uren te laten invullen op papier en dan op kantoor vervolgens alles over te typen, zonde van de tijd! Wij hebben de oplossing om snel en efficiënt een sluitende urenregistratie te voeren.

Digitaal uren vastleggen

Met de CannonWorks urenregistratie kunnen alle uren worden geregistreerd door jezelf, je medewerkers en of inhuurkrachten, zowel vanaf kantoor als op mobiel. Dit werkt heel eenvoudig en kun je naast uren ook gelijk de gebruikte materialen, machines en gereden kilometers vastleggen, die vervolgens rechtstreeks of de facturen komen te staan.

Met handige app

Iedereen die in je bedrijf aan je projecten werkt kun je uren laten registreren met CannonWorks als urenregistratie-app. Zij kunnen dan zelf ter plaatse alles bijhouden, zodat jij of de collega's op kantoor er totaal geen werk meer van hebben.

Uren rechtstreeks op de factuur

Alle uren die worden vastgelegd staan direct op de juiste projecten waardoor je met één klik deze op de factuur hebt staan.

Image

Tijdens de dag alle uren bijgehouden

Tijdens de dag worden dan door iedereen die aan jouw projecten werkt alle uren bijhouden van de projecten die je onderhanden hebt. Elk geregistreerd uur komt wordt dan ook gelijk op het project geboekt. Iedereen kan uren registreren voor zichzelf en leidinggevenden kunnen de uren eventueel aanpassen of wijzigen.

Voor medewerkers en samenwerkers

Uren vastleggen kun je zelf doen of samen met. Je kunt medewerkers, inhuurkrachten en ook onderaannemers uitnodigen om samen met jouw uren, materialen en ook foto's vast te leggen op projecten waaraan je samenwerkt. Zij kunnen uren van de projecten die je samen onderhanden hebt registreren, zonder dat zij inzicht hebben in andere gebruikers. Zij hebben tevens geen toegang tot overige bedrijfsinformatie, dat is allemaal veilig afgeschermd.

Eenvoudig meerwerk vastleggen

Wil je meerwerk kenbaar maken aan je klanten en je wilt dit separaat vastleggen, dan kan dat met één handeling. Zo Kun je per project specificeren welke uren horen bij de oorspronkelijke opdracht en welke behoren tot extra werk. Je kunt dan via een specificatie deze altijd de extra uren optimaal onderbouwen.

Met de App ook op tablet en PC

Een optimale samenwerking tussen apparaten. Want wat je overdag met de app doet kan je ook gewoon op kantoor vanaf de PC beheren. Je kunt met mobiel, tablet en met PC de uren registreren en daarover beheer voeren voor alleen jijzelf of voor (vele) anderen met wie je samenwerkt.

Image
Image

Gewoon eenvoudig zonder toeters en bellen...

Registreer je uren, kies je klant en project en voilà klaar voor vandaag!

kalender op tablet en smartphone
Calculatie op tablet en smartphone
Calculatie op tablet en smartphone

Urenregistratie als kern van je bedrijfsvoering

Integreer je urenregistratie als kern van je hele bedrijfsvoering

Naast registreren ook plannen

Naast dat je uren kunt registreren kun je met CannonWorks ook iedereen inplannen op projecten. Zo kun je iedereen waarmee je samenwerkt op de hoogte stellen wanneer de klus moet worden uitgevoerd. Als het moment daar is, dan kunnen de uren direct worden vastgelegd op het project dat is ingepland.

Gekoppeld aan je bedrijfssoftware

Vanaf nu kun je naast het registreren van uren het hele bedrijf automatiseren met CannonWorks als volledige bedrijfssoftware. Zo heb naast de urenregistratie een ERP en CRM-pakket in één. Je hebt overzicht in al je relaties, projecten en wat er recent is gebeurd. Je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe activiteiten en je kunt zelf instellen in hoeverre je wilt dat CannonWorks al je zaken voor je bijhoudt.

Image
Image

Resultaten bijhouden

Je krijgt met CannonWorks overzicht en dus grip op alle lopende projecten. Je hebt inzicht in de financiële voortgang van opdrachten die zijn aangenomen, projecten op basis van nacalculatie en orders waarbij je een vaste prijsafspraak hebt gemaakt. Alle gegevens vanuit de offertes, facturen en urenregistratie worden automatisch op de projecten bijgewerkt waardoor je altijd actueel overzicht hebt wat er precies speelt. Je hebt zo altijd alles bij elkaar, zoals alle betrokken personen, maar ook de financiën en documenten en beeldmateriaal.

Een koppeling met de salarissoftware

Als je het hele proces dan nog efficiënter wilt maken, dan kun je de urenregistratie ook koppelen aan je salarispakket. Op deze wijze worden de uren direct verwerkt in de HR-software en hoef je ook dat niet meer handmatig over te nemen.

Meld je gratis aan

Ga gratis van start om CannonWorks te gebruiken. Je kunt onbeperkt gratis gebruik maken van de basisfuncties van CannonWorks. Wanneer je extra modules wilt proberen, dan kun je deze de eerste 30 dagen vrijblijvend uitproberen.

Grip op je projecten

Met de urenregistratie als onderdeel van je projecten, kun je tussentijds zien hoe het project ervoor staat qua voortgang

Image

Real-time grip op je projecten

Je met CannonWorks real-time inzicht van wat er gedurende de dag wordt geregistreerd. Je krijgt inzicht van de voortgang van al je lopende projecten en krijg je grip op de resultaten.

Uren en inkoopkosten

Jouw medewerkers en inhuurkrachten registreren uren op de projecten die je onderhanden hebt. Per project kun je dan niet alleen inzien hoeveel uren voor dat project zijn geregistreerd, maar ook alle materialen die voor dat project zijn gebruikt en wat is ingekocht. Op deze wijze worden de kosten ten opzichte van de begrootte uren duidelijk zichtbaar.

Tussentijdse resultaten

Nu de kosten inzichtelijk zijn kun je direct zien of er tussentijds gefactureerd kan worden. Je krijgt daarmee grip op de voortgang van het project en je ziet meteen of je nog op je budget van het project zit. Uren en materialen registreren biedt gemak en geen gedoe meer met dubbel werk en papier meer.

Direct aan de slag!

...en stop vandaag nog met alles op papier te schrijven...

Offerte maken in software

In 2 minuten geïnstalleerd

Starten met de CannonWorks urenregistratie is eenvoudig. Je activeert deze online-tool met één druk op de knop en alles wordt automatisch voor je ingesteld. Zo heb je naast het inrichten van je Account direct de mogelijkheid om de app te installeren en ben je klaar om de eerste uurtjes te boeken. 

Direct tijdwinst boeken

Je kunt deze personen vanuit je eigen account uitnodigen om samen uren te registreren voor een project. Zo kun je optimaal samenwerken. Vele bedrijven zonder of met personeel, ZZP-ers en MKB bedrijven, zij hebben al enorme tijdwinst geboekt door de urenregistratie van CannonWorks te gaan gebruiken.

Vrijblijvend en zonder verplichtingen

CannonWorks met urenregistratie is sowieso een maand gratis te proberen. Je kunt dan zelf ervaren of het bij je bedrijf past en de mensen waarmee je samenwerkt prettig kunnen werken met de urenregistratie.

© 2023 CannonWorks - Alle rechten voorbehouden