Een koppeling met de boekhouder

Koppel CannonWorks aan het boekhoudpakket van je boekhouder

Een koppeling met de meest bekende boekhoudsoftware

CannonWorks heeft koppelingen met de meest bekende boekhoudpakketten. Waar de boekhouder gespecialiseerd is in boekhouden, moet de ondernemer zijn dagelijkse business optimaal kunnen runnen. CannonWorks zorgt voor plezier in ondernemen en dat de boekhouder alles automatisch en op tijd alles digitaal aangeleverd krijgt.

Minder administratieve lasten

Met CannonWorks doe je eenvoudig het dagelijkse werk rondom je projecten zoals offertes maken, de prijscalculaties, bestelorders, uren registreren, de facturering, enzovoorts. Als ERP en CRM pakket ontlast CannonWorks jouw bedrijf in je normale werkzaamheden, maar alles moet wel zuiver in de boekhouding terecht gaan komen.

Altijd live en nooit te laat

We hebben koppelingen met de boekhoudpakketten die het meest worden gebruikt door boekhouders en accountants. De boekhouder ontvangt automatisch alle in- en verkoopfacturen die je met CannonWorks maakt en verwerkt. Je boekhouder heeft zo live alle informatie en zonder dat je daarvoor iets hoeft te doen. Zo kan de boekhouder zonder problemen de BTW-aangifte doen en de jaarrekening maken. 

Factureren vanuit projecten

Alles van je klanten en projecten overzichtelijk bij elkaar

Image

Facturen met één klik gemaakt

Wanneer je vanuit CannonWorks je dagelijkse werk doet, dan hebt je beheer over je klanten, offertes en ook je facturen. Dit houdt in dat wanneer je een offerte maakt en je een opdracht van je klant krijgt, je facturen die je uiteindelijk moet maken automatisch al klaar staan. 

Laten betalen met iDEAL

Met één klik kun je dan de factuur aanmaken waarbij het offertebedrag of bij regiewerken de uren en ingekochte materialen gelijk aan de factuur worden gekoppeld en je deze zo kunt versturen. Je klant kan dan direct de factuur betalen o.a. met iDEAL en ontvang je het geld direct op je bankrekening.

Direct verwerkt in de boekhoudsoftware

Deze factuur staat dan ook gelijk in de boekhoudsoftware waarbij dat geheel automatisch gaat en deze gelijk in je financiële administratie is verwerkt, zonder dat je daar iets voor hoeft te doen.

 

CannonWorks is je bedrijfssoftware

CannonWorks is een ERP-systeem, dat wil zeggen dat alles wat je als onderneming nodig hebt als software voor al je bedrijfsprocessen in één software-applicatie hebt geregeld. Zo doe je met CannonWorks alles rondom offertes, projecten, facturatie, klantcontact en betalingen. 

Financiële grip op je bedrijf

Onze koppeling met jouw boekhouding zorgt ervoor dat je niet alleen financiële grip op jouw bedrijf krijgt, maar ook de grip op al je individuele projecten. Zo heb je als ondernemer optimale grip en je boekhouder het meeste gemak.

Image

Kies het beste product voor jouw bedrijf

Kies eerst voor welk soort bedrijf je onze producten wilt ontdekken

Software voor zzpers

Voor ZZP'ers

Voor zelfstandige ondernemers hebben we voor jouw branche specifieke instellingen. Gebruik de keuzehulp om alles direct goed in te stellen

Naar de keuzehulp voor ZZP-ers
Bedrijfssoftware

Voor MKB-bedrijven

Voor het midden- en kleinbedrijf kunnen we de software zo instellen dat jij het in jouw onderneming optimaal en naar behoefte kunt gebruiken

Naar de keuzehulp MKB-bedrijven

Projectadministratie

Grip op al je projecten door inzicht te krijgen in omzet en kosten

Image

Omzet en inkopen

Alle omzet die je maakt, oftewel alle opdrachten die je hebt wordt vroeg of laat gefactureerd door jouw bedrijf aan de klant. Je hebt met CannonWorks inzicht voor welk project je welke facturen stuurt en wat de omzet daarvan is. Daartegenover staan kosten. Deze kosten worden verwerkt in jouw projecten door in te kopen via CannonWorks en bestellingen te doen en inkoopfacturen te verwerken. Ook uren worden automatisch verwerkt in CannonWorks, waardoor je per project direct inzicht krijgt in omzet versus kosten en wat de resultaten zijn.

Inkopen met scan- en herken

Wanneer je al je inkopen verwerkt in CannonWorks, dan wordt met de scan- en herken functie in CannonWorks automatisch de inkoopfacturen uitgelezen en de regels en bedragen automatisch geboekt. Zo heb je alles automatisch en gedetailleerd in CannonWorks verwerkt, zodat ook de artikelen die je hebt ingekocht inclusief jouw winstmarge op jouw verkoopfacturen komen te staan. Met de boekhoudkoppeling worden de facturen dan rechtstreeks en foutloos in jouw financiële administratie verwerkt.

Boekhoudkoppelingen

CannonWorks heeft koppelingen met diverse boekhoudpakketten welke door boekhouders, boekhoudkantoren en accountants worden gebruikt.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
© 2023 CannonWorks - Alle rechten voorbehouden