Calculatie-software voor bouw en kluswerk

Maak goed onderbouwde offertes met het meest gebruiksvriendelijke calculatiepakket. Maak snel en een begroting met direct een kant-en-klare offerte.

Snel en handig

Ben je aannemer of zzp'er in bouwprojecten en je zoekt een handig en gebruiksvriendelijk calculatieprogramma waarmee je snel en goed een verbouwingen mee kunt uitrekenen? Dan hebben wij voor jou de oplossing.

Met mobiel, tablet en PC

CannonWorks rekent voor jou allerlei soorten werkzaamheden uit voor bouw en klusprojecten. Dit werkt heel gemakkelijk en snel, doordat je zelfs al tijdens het opnamewerk de calculatie kunt maken, dit kan met de app op mobiel en tablet. Op je PC calculeren kan natuurlijk ook!

Een offerte zonder een woord te typen

Heb je de meters ingegeven, dan staat de prijs inclusief offerte al klaar en kan je deze met één klik, geheel in je eigen huisstijl, verzenden aan je klant. Start vandaag nog met CannonWorks en heb in een paar minuten je offerte met begroting bij je klant in de mail.

Calculeren op PC, tablet of mobiel

Je kunt de opname voor je bouwklus zo ter plekke op mobiel of tablet doen en direct een goed onderbouwde calculatie maken. De offerte kun je per mail dan zelfs al direct achterlaten bij de klant. Zo lever je snel je offerte in en is je concurrent je nooit meer voor.

Image

Het kantoor in je broekzak

CannonWorks is meer dan alleen een calculatieprogramma, het regelt namelijk alles in je bedrijf. Daarmee heb je het kantoor in je broekzak, zodat je direct de zaken tijdens de werkdag zelf kunnen regelen.

Met CannonWorsk wordt werken eenvoudiger

Zo heb je met CannonWorks completen bedrijfssoftware die je kunt gebruiken op je mobiel. Als je onderweg bent, dan heb je alles altijd bij de hand, wat een hoop tijd en uitzoekwerk scheelt.

 • Mobiel werken (ook met APP)
 • Overzichtelijke dashboards
 • Gebruiksvriendelijk
 • Direct in contact met jouw klanten
 • Betalen per maand
 • Gratis online helpdesk

Samenwerken met je collega's

CannonWorks geeft je alle informatie die je nodig hebt en creëert daarmee structuur in je werk en vooral in je bedrijf. Iedereen die met CannonWorks werkt kun je een specifiek rol geven waardoor je precies kunt instellen wie bij welke informatie kan. Zo kun je de boekhouder alle informatie geven en een op de werkvloer bijvoorbeeld alleen maar de urenregistratie.

Image

Samenwerken met onder-aannemers

Vraag prijzen aan bij onderaannemers. Hun prijzen worden automatisch opgenomen in jouw prijscalculatie. Wanneer je daarna een opdracht krijgt wordt met de onderaannemer gelijk ook alles goed afgestemd.

Aanvragen van prijzen

Als bouwondernemer werk je veel samen met schilders, stukadoors, installateurs of andere bedrijven of zzp'ers . Je hebt ook hun prijzen nodig in jouw begroting te verwerken.

Automatisch de winstmarge berekend

Met CannonWorks kun je eenvoudig bij onderaannemers of samenwerkers een offerte aanvragen. Deze offerte hang je in je project en de opgegeven prijs wordt onderdeel van de begroting. Jij bepaalt de marge en CannonWorks berekent deze automatisch mee in de prijs welke jij naar je klanten stuurt.

Direct de afspraken goed vastgelegd

Krijg jij de opdracht, dan regel je met 1 klik direct alle zaken met je onderaannemers oftewel samenwerkers. Ook zij krijgen dan de opdracht met de voorwaarden welke jij aan de samenwerking voor het project stelt.

 

Een op-maat begroting

Met CannonWorks kun je heel snel een calculatie opbouwen waarbij je met een paar kliks je meetgegevens aan de juiste prijzen hebt gekoppeld. Ook wordt meteen de juiste beschrijving op de automatisch op de offerte gezet.

Eenvoudig een uitgebreide calculatie maken

Nadat je meetgegevens hebt ingevuld staat de prijs al klaar. Je kan je de begroting exact weergeven als jij of je klant wenst. Per per gebouw, gebouwdeel of per gebouwelement aangeven welke details je wel of niet wil tonen zoals de meetgegevens, eenheidsprijzen, subtotalen e.d. Je geeft daarnaast een duidelijk overzicht van eventuele staartkosten. Zo geef je de klant precies de informatie die je hem of haar wilt geven. 

Overzicht in lopende aanvragen en offertes

Alle offertes worden in een overzichtelijk dashboard geplaatst, zodat je precies weet wat je hebt verstuurd en welke offerte je nog moet maken en welke je een opdracht van hebt ontvangen.Ons doel is dat onze klanten elke dag snelheid en gemak kunnen ervaren van dit calculatieprogramma dat automatisch offertes voor je maakt en alles voor je bijhoudt, wat iedere dag weer tijdwinst oplevert.

Offerte maken in software

Direct een offerte zonder een woord te typen

Wanneer je meters op geeft, dan wordt automatisch de prijs berekend en een offerte voor je klaargezet zijn de layout van je bedrijf die je zo naar je klant kunt sturen.

Alles in je eigen huisstijl

Met CannonWorks genereer je direct al de offerte, deze hoef je niet separaat ook nog eens te maken. Bij het aanmaken van je account stel je automatisch al je huisstijl en je document-opmaak in. 

Met algemene voorwaarden

Hierdoor heb je direct al een offerte klaar staan met offerte in je eigen huisstijl en aangevuld met eventuele Algemene voorwaarden. De offerte kan je direct verzenden via de handige mailfunctie in CannonWorks.

Heb je nog geen goede algemene voorwaarden? In CannonWorks kan je zelf kiezen welke te gebruiken. Zo hebben we diverse voorbeelden of je kan je eigen algemene voorwaarden toevoegen.

Geschikt voor meerdere branches

CannonWorks is geschikt voor zowel ZZP-ers als MKB- en grote bedrijven in bouw, afbouw, onderhoud en voor andere bedrijven in- en om het vastgoed.

PDF van calculatie met offerte

Een opname op locatie met foto's

Je kunt met de CannonWorks-app voor je offertes op locatie foto's maken welke automatisch worden toegevoegd aan je calculatie, begroting en/of offerte. Zo heb je altijd een heldere en duidelijke en goed onderbouwde offerte.

Image

Uitbreidbaar met diverse modules

Allerlei functies in CannonWorks om je bedrijf optimaal mee te besturen

Extra bedrijf

Extra bedrijf

Alles overzichtelijk ook als je meerdere bedijven hebt

Facturen

Facturen

Laat je factuur direct met iDEAL of QR-code betalen

Abonnementen

Abonnementen

Periodiek een vast bedag incasseren voor onderhoud

Termijnfacturen

Termijnfacturen

Maak deelfacturen en de klant kan in termijnen betalen

Extra gebruikers

Extra gebruikers

Samenwerken met al je collega's of je boekhouder

Werkbon

Werkbon

Al je medewerkers op pad met de juiste werkinstructie

Scan en herken

Scan en herken

Alle bonnetjes en facturen automatisch verwerkt

Uitbesteden

Uitbesteden

Al je medewerkers op pad met de juiste werkinstructie

Offertes

Offertes

Offerte maken zonder een woord te hoeven typen

Calculatie

Calculatie

Maak in je offerte een goed onderbouwde begroting

Boekhoudkoppeling

Boekhoudkoppeling

Alles in je bedirjf gekoppeld aan de boekhouding

Bankkoppeling

Bankkoppeling

Live inzicht krijgen in alle in- en uitgaande betalingen

Urenregistratie

Urenregistratie

De uren vastgelegd voor al jouw lopende projecten

Planning

Planning

Alle personen netjes ingedeeld op de projecten

Resultaten

Resultaten

Alle resultaten van je projecten live inzichtelijk

Website plugin

Website plugin

Ontvang zo vanaf je website nieuwe offerteaanvragen

CannonWorks werkt ook voor jouw bedrijf

CannonWorks is uitstekend geschikt voor MKB-bedrijven in bouw en onderhoud, maar ook de voor de ZZP'er en het klusbedrijf.

Je kunt er snel mee aan de slag, omdat;

 • Het eenvoudig werkt
 • Met mobiel ook kunt calculeren
 • Automatisch je direct ook de offerte maakt
 • Direct deze kunt e-mailen
 • Het tijd gaat besparen
 • Geen investering hoeft te doen
 • Zelf kan kiezen welke modules te gebruiken
 • Makkelijk is over te stappen
 • Het aansluit bij je huidige werkwijze

Gratis proberen

Ervaar het zelf met een proefabonnement, je kan gratis proberen, de prijs is transparant en je zit nergens aan vast.

Offerte per mail
© 2023 CannonWorks - Alle rechten voorbehouden