Foto's in offertes

Maak je klant in één oogopslag duidelijk wat je aan wilt bieden in je offerte.

Maak foto's, tekeningen of voeg illustraties toe aan je offertes om je deze nóg duidelijker te maken. Je kan met toevoegen van de juiste afbeeldingen je klant betere informatie geven, zodat je offertes begrijpelijker en herkenbaarder worden voor je klanten.

Vanaf nu kun je hiermee het onderscheid maken ten opzichte van de concurrentie!

Image

Foto's maken en direct toevoegen

Gewoon met de app en direct op de juiste plaats in je offerte

Image

Met de CannonWorks app foto's maken

Waar je ook bent, dat maakt niet uit. Met de CannonWorks app maak je foto's en deze staan direct op de juiste plaats in de offerte. Je kunt ze dus met je mobiel maken, maar ook gewoon met een tablet.

Of eerder gemaakte foto's toevoegen

Had je al eerder foto's gemaakt van hetzelfde project en deze staan op je PC of deze zijn al aanwezig in je project? Deze voeg je in één muisklik toe en alsnog heb je deze op de juiste plek in je offerte staan.

Tekeningen of illustraties

Heb je tekeningen die je wilt toevoegen aan je offerte, dan kan dat ook gewoon. Je kunt deze uploaden in CannonWorks om zo je offerte verder te ondebouwen met duidelijke illustraties en schetsen.

Meld je gratis aan

Ga gratis van start om CannonWorks te gebruiken. Je kunt onbeperkt gratis gebruik maken van de basisfuncties van CannonWorks. Wanneer je extra modules wilt proberen, dan kun je deze de eerste 30 dagen vrijblijvend uitproberen.

© 2023 CannonWorks - Alle rechten voorbehouden