Waarvoor gebruik je CannonWorks

CannonWorks is een ERP-systeem voor kleine en middelgrote bedrijven. Dat wil zeggen dat je complete bedrijfssoftware hebt waarmee je alles in je bedrijf kunt regelen. Lees meer over de diverse functies die CannonWorks in zich heeft

Offertes

Offertes

Offertes maken en direct aan je klanten versturen

Planning

Planning

Plannen van werkzaamheden en medewerkers

Boekhoudkoppeling

Boekhoudkoppeling

De boekhouding wordt automatisch bijgewerkt

Facturen

Facturen

Facturen sturen en direct online laten betalen

Werkbon

Werkbon

Altijd de juiste werkinstructie voor je mensen

Online laten betalen

Online laten betalen

Laat je klanten gelijk betalen met o.a. iDEAL

Urenregistratie

Urenregistratie

Uren laten vastelggen door je medewerkers

Calculatie

Calculatie

Offertes met een goed onderbouwde begroting

Abonnementen

Abonnementen

Maak abonnementen voor repeterend onderhoudswerk

Projectadministratie

Projectadministratie

Live inzicht in hoe je projecten financieel lopen

Inkoop

Inkoop

Aautomatisch verwerkt met scan- en herken

Website plugin

Website plugin

Klanten kunnen rechtstreeks contact zoeken

Software om je bedrijf mee te besturen

Bedrijfssoftware specifiek voor bedrijven in- en rondom vastgoed om optimaal grip op bedrijfsprocessen te krijgen

Software voor het MKB en ook ZZP

CannonWorks is een ERP-systeem, oftewel complete bedrijfssoftware waarmee je je alles in jouw bedrijf kunt regelen en organiseren. CannonWorks is software specifiek voor bedrijven die actief zijn in- en rondom vastgoed. Onze software is uiterst geschikt voor bedrijven in onderhoud, verbouw, nieuwbouw, maar ook voor bedrijven in en rondom de tuin en de bestrating. Deze handige online software helpt je bij het dagelijks werk zoals:

  • Offertes maken
  • Facturen maken
  • Bestellen van materialen
  • Inkoopfacturen verwerken
  • Projecten beheren
  • De planning bijhouden
  • Inzicht krijgen in de resultaten
  • en heel veel meer...

Voor een aantrekkelijke prijs

Met CannonWorks software dat alles in- en om je bedrijf regelt voor een zeer aantrekkelijke prijs. CannonWorks is op elk apparaat te gebruiken, dus op PC, tablet en mobiel. Mocht je voornamelijk mobiel werken dan heb je met CannonWorks het kantoor in je broekzak.

Image

Optimaal samenwerken met je klanten

Je werkt op een digitale manier samen met je klant, waardoor je samenwerkt aan projecten. Zo zijn de lijnen kort en weten jouw klanten precies waar zij aan toe zijn.

Samenwerken aan projecten

Het unieke van CannonWorks is dat je in rechtstreeks contact met je klanten staat, dit is anders dan met hoe dat met andere softwarepakketten werkt. Waar je normaal gesproken vanuit de software enkel een e-mail kunt sturen naar je klant met een offerte, factuur of andere informatie, kun je nu rechtstreeks met CannonWorks samenwerken met de klant. 

Met de CannonWorks-app

Doordat ook de klant de CannonWorks-app kan gebruiken, krijgt deze bepaalde informatie te zien van het project dat je samen hebt. De klant kan rechtstreeks een opdracht verstrekken, een nieuwe offerte aanvragen of een factuur direct betalen. De klant heeft zo altijd de beschikking over de overeenkomst, de facturen, de ingeplande data, eventuele foto's en bijlagen die je met de klant hebt gedeeld altijd bij hand. Ook kan er rechtstreeks worden gecommuniceerd met de CannonWorks-app.

Optimale klanttevredenheid

Zo heb je hele korte lijnen met de klant en kun je deze gelijk op de hoogte stellen als werkzaamheden worden ingepland of als er iets wijzigt of dat er een aanvulling plaats moet vinden. Op deze wijze werk je optimaal aan de relatie met je klanten, wat de klanttevredenheid van jouw bedrijf enorm vergroot.

Image

Gekoppeld aan je boekhouding

CannonWorks heeft koppelingen met diverse boekhoudpakketten welke door boekhouders, boekhoudkantoren en Accountants worden gebruikt

Cannonworks voor het dagelijks werk

Je kunt met CannonWorks eenvoudig je dagelijks werk doen door zaken met je klanten te regelen zoals offertes, facturen, uren bijhouden, spullen bestellen bij je leveranciers, alles bijhouden van je projecten zoals foto's, documenten en overeenkomsten. Cannonworks is je bedrijfssoftware waarmee je alles kunt regelen, dit wordt ook wel een ERP-systeem genoemd.

Boekhouden voor de boekhouder

De boekhouder die gebruikt specifieke boekhoudsoftware en vindt het belangrijk alles op orde te hebben. CannonWorks heeft koppelingen waardoor de boekhouder de financiële gegevens automatisch uit CannonWorks ontvangt en zelf nog weinig werk heeft van de boekhouding van jouw bedrijf om alles optimaal op orde te brengen en te houden.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Direct van start!

Ga gratis met CannonWorks aan de slag en ervaar hoe CannonWorks in jouw bedrijf gaat werken

Software voor zzp

Voor ZZP'ers

Voor zelfstandige ondernemers heb je een oplossing waarmee je gelijk goed uit de startblokken kunt gaan. Heb je meer wensen, dan kun je CannonWorks volledig naar eigen wens inrichten.

Gratis aanmelden
Software voor zzp

Voor MKB-bedrijven

Voor het midden- en kleinbedrijf in CannonWorks zo in te stellen dat het naadloos past in jouw onderneming en optimaal gaat werken.  Je kunt naar behoefte uitbreiden met add-ons.

Gratis aanmelden
© 2023 CannonWorks - Alle rechten voorbehouden