Samenwerken met CannonWorks

Zet CannonWorks als software-oplossing in voor jouw klanten door partner van ons te worden

Image

Affiliate-programma

Samenwerken middels een affiliateprogramma

CannonWorks betaalt een vergoeding aan een partij die nieuwe klanten aanlevert, nader genoemd de 'affiliate' of in het Nederlands 'affiliatie'. Wij zien de affiliatie als partner en zal zo verder worden genoemd. Als partner promoot je CannonWorks als product en je verdient commissie voor elke aankoop (sell) en uitbreiding op de aankoop (upsell).

Dit kan als partner in de breedste zin des woords, zoals;

  • Influencers
  • Branche-c.q. keurmerkorganisaties
  • Wederverkopers van software
  • Branche aanverwante bedrijven die een extra dienst willen toevoegen
  • En overige soorten affiliates

Provisie ontvangen

CannonWorks BV geeft softwarelicenties uit, waarover provisie wordt betaald aan de affiliatepartner. Wij vergoeden provisie over het licentiebedrag (dat wordt gefactureerd door CannonWorks aan de gebruiker/klant van de software) aan de affiliatie. Het bedrag waarover provisie wordt toegekend betreffen specifiek het verkochte pakket zelf + extra add-ons + extra users.

Samenstelling van licenties

CannonWorks geeft licenties uit van software middels pakketten. Deze pakketten bevatten een samenvoeging van functionaliteiten/modules die een bepaalde maandprijs vertegenwoordigen. Deze pakketten kunnen worden uitgebreid met add-ons en users. De prijzen van de pakketten staan op cannonworks.nl vermeld. De users en add-ons kunnen in bepaalde samenstellingen van pakketten en deals soms afwijken, vandaar dat voor users en add-ons geen vaste prijzen beschikbaar zijn.

Doelgroepen

De doelgroep waaronder softwarelicentie mogen worden aangeboden door de affiliatie, gelden enkel voor de branches genoemd onder https://cannonworks.nl/branches Verkoop aan andere doelgroepen is niet toegestaan.

© 2023 CannonWorks - Alle rechten voorbehouden

Please publish modules in offcanvas position.