Uurtje Factuurtje

Registreer uren en zet ze met 1 klik op de factuur, gewoon gemak!

Image

Eenvoudig uren registreren voor klanten en projecten

Werk je als bedrijf voornamelijk op urenbasis en je wilt snel en eenvoudig uren vastleggen, dan heb je met CannonWorks een ideaal urenregistratiesysteem waarbij je direct je uren op de factuur kunt inlezen, eventueel aangevuld met kilometers en spullen die je hebt gebruikt voor een klant of een project. 

Uurtje-factuurtje

€ 15,- p/m

Relatiebeheer (CRM)
Urenregistratie
Planning
Facturen
Boekhoudkoppeling

Uren bijhouden met app, tablet en PC

Ervaar het gemak van online werken

Met CannonWorks werk je volledig online en kun je met je mobiel, tablet, laptop of PC overal ter wereld inloggen en direct je uren verwerken en/of een factuur opstellen. Zo heb je de handige CannonWorks-app en je kunt ook inloggen via je internetbrowser. Zo kan je direct de uren vastleggen op de projecten die je op dat momenten hebt lopen.

Image

Jouw uren rechtstreeks op de factuur

Een factuur maken zonder een woord te hoeven typen. Ook kan jouw klant direct betalen.

Jouw klanten online laten betalen

Ben je zelfstandig ondernemer of heb je personeel, dan heb je met onze softwareoplossing 'Uurtje Factuurtje' een goede en gebruiksvriendelijke tool waarmee je voor een lage prijs goede software hebt om alles kosten voor jouw projecten direct bij de klant in rekening te brengen. Je kunt met CannonWorks jouw facturen ook aanbieden met een iDEAL knop, zodat de klant direct kan betalen.

Meer dan alleen een factuur sturen

Met CannonWorks heb je de mogelijkheid om al je administratie te regelen en dat direct door te sturen aan de boekhouder. Zo kun je naast het verwerken van uren, kilometers en andere kosten die je wilt declareren of doorbelasten ook je inkopen bijhouden.  Je kunt op deze wijze eenvoudig met CannonWorks starten en als je dat wilt, later uitbreiden met diverse functies die we je kunnen bieden.

factuur-betalen-ideal-door-klant.png

Gewoon eenvoudig zonder toeters en bellen...

Registreer jouw uren, kies de klant en voilà klaar voor vandaag!

kalender op tablet en smartphone
Calculatie op tablet en smartphone
Calculatie op tablet en smartphone

Overzicht krijgen in al je projecten

Uren vastleggen, plannen en overzicht krijgen in al je onderhanden en afgeronde projecten

Regie of aangenomen projecten

Naast dat je enkel op urenbasis hebt kun je ook projecten aanmaken die je hebt aangenomen tegen een vaste prijs of tarief. Zo kunnen je werken op nacalculatie maar dus ook gewoon voor vaste prijzen. Zo heb je altijd de keuze hoe jij jouw projecten wilt bijhouden.

Terugkerend werk en abonnementen

Heb je klanten waar je veel terugkerende werkzaamheden hebt, ofwel waar je periodiek wat voor moet doen zoals per week, per maand per kwartaal op jaarlijks, dan kun je jouw gewerkt uren automatisch laten toewijzen aan periodieke facturen die je automatisch kunt verzenden. Zo kun je per periode vooraf ingesteld een factuur uit laten gaan van de uren die je voor die periode hebt gemaakt. Ook kun je een abonnementen instellen als je voor vaste prijzen per periode werkt.

iDEAL en automatische incasso

Je kunt je klanten jouw facturen met iDEAL laten betalen. Zo bied je bij elke factuur een automatische betaalknop aan zodat klant direct vanuit de e-mail van de factuur deze kan betalen. Als je met abonnementen werkt dan kun je ook de periodieke bedragen automatisch gaan incasseren.

Image

Binnen enkele momenten je eerste factuur

Gratis en geheel vrijblijvend proberen of het ook voor jou werkt

Offerte maken in software

In 2 minuten geïnstalleerd

Starten met Uurtje Factuurtje is eenvoudig. U activeert deze online-tool met 1 druk op de knop en alles wordt automatisch voor je ingesteld. Zo heb je naast het inrichten van de account direct de mogelijkheid om de app te installeren. 

Met je eigen factuur-layout

Je kan je eigen briefpapier instellen als factuur-layout, maar ook kun je kiezen uit onze diverse templates waarbij een jouw logo kunt toevoegen en je altijd een nette en duidelijke factuur hebt die er superstrak uit ziet.

En direct aan de slag

Wanneer je nu start met een gratis proefaccount dan heb je binnen enkele minuten jouw eerste factuur als verstuurd en gaat alles direct helemaal vanzelf. Je hebt sowieso de eerste maand gratis en daarna kun je zelf bepalen of je door wilt gaan. Het is geheel vrijblijvend te proberen, zonder een opzegtermijn, dus je zit nergens aan vast.

En rechtstreeks naar de boekhouder...

Stuur je facturen automatisch door zodat de boekhouder zo je BTW kan aangeven.

Doe je de BTW aangifte niet zelf?

Als je dan toch al facturen maakt en je hebt een boekhouder die je financiële administratie doet, dan kun rechtstreeks koppelen aan het pakket wat de boekhouder gebruikt. Zo wordt elke factuur die jij verstuurt direct en geheel automatisch verwerkt bij de boekhouder. Zowel jij als de boekhouder heeft er dan totaal geen werk meer van.

Ook bonnetjes scannen en herkennen

Je kunt het pakket Uurtje-factuurtje eenvoudig uitbreiden met de module "Inkoop" om foto's van je bonnetjes en inkoop facturen te maken. Deze worden dan automatisch gescand en herkend, waardoor alle regels en bedragen op deze bonnetjes dan ook allemaal worden overgenomen. De bonnetjes en inkoopfacturen worden dan automatisch verwerkt en gekoppeld aan het boekhoudpakket van de boekhouder of accountant.

Uitbreidbaar met diverse Add-ons

Je kunt je pakket eenvoudig uitbreiden met Add-ons oftewel modules. Zo kan je het gekozen pakket verder op-maat instellen en de software zo inrichten dat het optimaal bij je bedrijf past.

extra-gebruikers__200x200.png
Extra gebruikers
inkoopfactuur__200x200.png
Inkoop
calculatie__200x200.png
Calculatie
extra-bedrijf__200x200.png
Extra bedrijven
werkbon-addon.png
Werkbon
mjop__200x200.png
Meerjaren onderhoud
offertefotos__200x200.png
Foto's in offertes
nacalculatie__200x200.png
Nacalculatie
addon-herhalingsfacturen.png
Herhalings facturen
ideal-addon.png
iDEAL
termijnfacturen-addon.png
Termijnfacturen
automtische-incasso__200x200.png
Automatische incasso
abonnement__200x200.png
Abonnementen
uitbesteden__200x200.png
Uitbesteden
kalender__200x200.png
Planning
website-plugin__200x200.png
Website plugin
boekhoudkoppeling-addon.png
Boekhoud-koppeling

Kies het beste product voor jouw bedrijf

Kies eerst voor welk soort bedrijf je onze producten wilt ontdekken

Software voor zzpers

Voor ZZP'ers

Voor zelfstandige ondernemers hebben we voor jouw branche specifieke instellingen. Gebruik de keuzehulp om alles direct goed in te stellen

Naar de keuzehulp voor ZZP-ers
Bedrijfssoftware

Voor MKB-bedrijven

Voor het midden- en kleinbedrijf kunnen we de software zo instellen dat jij het in jouw onderneming optimaal en naar behoefte kunt gebruiken

Naar de keuzehulp MKB-bedrijven
© 2023 CannonWorks - Alle rechten voorbehouden